* * *

dimecres, 20 d’agost del 2014

UEC - Liquidació del pressupost de la temporada 2013-14

Adjuntem la Liquidació del pressupost de la temporada 2013-2014 que s'ha presentat al ajuntament:





Junta directiva UEC

dilluns, 18 d’agost del 2014

El Camp de Futbol: Incompetència o mala fe ?

Adjuntem un comunicat informatiu sobre la gestió del Camp de Futbol. Pensem que és de d'interès de tots el socis del club i dels veïns de Calldetenes. 







Cordialment,

Junta directiva de la UE Calldetenes

dimecres, 6 d’agost del 2014

UEC - Activitats de final de temporada.

La  UE Calldetenes ha organitzat els mesos de Juny i Juliol un seguit d' activitats que han posat el punt i i final a la temporada 2013-2014.



Durant els caps de setmana del mes de Juny, es varen organitzar "tornejos de futbol" per les diferent categories de futbol base, amb la participació de diferents equips tant de la comarca com de fora. També va tenir lloc una "trobada d'exjugadors de Calldetenes" amb una participació notable, i que esperem poder repetir i fer créixer cada any.

Durant el matins del mes de Juliol ha tingut lloc el "Campus d'esports", en el que els nens que hi han participat, a part de futbol han pogut practicar  bàsquet, tennis, futbol sala i també varen poder gaudir d' unes hores de piscina.

Totes les tardes de juliol de 20 a 23 hores s' ha celebrat "el torneig de futbol 7", en el que es varen inscriure un total de 36 equips en les categories de Femení, Sènior i Veterans.  El equips guanyadors varen ser:  "D'aquí i d'allà" (femení), "El celler d'en Miquel" (Sènior) i "Piscines Calldetenes" (veterans).





Que gaudiu d' unes bones vacances !!

UEC

divendres, 1 d’agost del 2014

UEC- Comunicat sobre els conflictes al camp de futbol

Davant el fet de que estem patint un inici de temporada novament conflictiu, la UEC vol fer pública la seva posició en el comunicat següent: