* * *

divendres, 16 de maig del 2014

UEC - tornejos de final de temporada 2014


Els primers caps de setmana de Juny, la UE Calldetenes organitza un seguit de tornejos de les diferents categories, que es celebraran a la Zona Esportiva Municipal de Calldetenes.

Des del club s'ofereix la possibilitat a ENTRENADORS i JUGADORS de dinar a l'escola per un preu de 8,5€.  Els PARES i AFICIONATS tindran la possibilitat de dinar a LES PISCINES un MENÚ ESPECIAL per 12€ que inclou: primer i segon plat, postres i cafè. Les PISCINES estan situades dins la mateixa zona esportiva i just al costat del camp de futbol. A més, tothom qui ho desitgi tindrà entrada a la piscina durant tot el dia per 3€, on els més petits podran gaudir dels inflables.

Agrairíem que tots els PARES i AFICIONATS interessats en aquest MENÚ ESPECIAL ho comuniquessin just al arribar al camp, el més aviat possible, ja que d'aquesta manera es garantirà el bon funcionament del servei.

Si teniu alguna pregunta no dubteu a contactar amb nosaltres.

Dates i categories:

Categoria infantil                7 de Juny            Reglament 
Categoria aleví                  14 de juny            Reglament
Prebenjamí de 2\n any       7 de Juny            Reglament
Prebenjamí de 1er any     14 de Juny            Reglament

dijous, 8 de maig del 2014

Jornada de 10 i 11 de Maig de 2014

Cartell, resultats i classificacions

Esdeveniments organitzats per la UE Calldetenes .l'estiu 2014.

La Unió Esportiva Calldetenes, organitzarà durant els mesos de Juny i Juliol els següents esdeveniments esportius:

Juny

tornejos final de temporada
Els caps de setmana del mes de juny es disputaran una sèrie de tornejos d’un sol dia. Cada cap de setmana estarà destinat a la realització d’un o dos tornejos per cada una de les categories de futbol base.

Juliol

Campus d’Esports.
Cada matí entre el 30 de juny i l’1 d’agost es farà el Campus d’Esports.  Per primera vegada, en aquesta edició els nens i nenes d’entre 5 i 15 anys, (nascuts entre els anys 2009 i 1999 ambdós inclosos),  que es vulguin apuntar al Campus d’Estiu tindran la possibilitat de seleccionar una varietat important d’esports a practicar. A part de futbol també es podrà practicar handbol, basquet, rugby, tennis, etc. Sempre que el número de sol·licituds superin el mínim de participants establert pel club.

torneig de futbol 7
A les tardes del mes de Juliol, a més a més es podrà gaudir del ja tradicional torneig de futbol 7 de Calldetenes. Sempre que el número d’equips ho permeti es té previst fer un torneig des de categoria aleví i fins a veterans, amb futbol femení inclòs.

Els diferent esdeveniments es faran a les instal·lacions esportives municipals.