* * *

dilluns, 17 de juny del 2013

Comunicat de l' Unió Esportiva Calldetenes.

El dia 17 de juny de 2013, la Unió Esportiva Calldetenes (UEC)  inicia la seva activitat al camp de futbol municipal, al mateix temps que es fa càrrec de manera provisional de la gestió de les instal·lacions.

Tal com es va explicar en la presentació pública del passat 31 de maig, la UEC vol basar la seva activitat en tres eixos: La transparència dels seus comptes i activitats, tant amb l' ajuntament com amb el seu col·lectiu de socis, i els veïns de Calldetenes. La participació de tots els seus socis en les decisions que han de regir el funcionament club, i el respecte entre tots els que participin i gaudeixin de la seva activitat.

La nostra intenció per a la propera temporada és confeccionar  dos equips per cada categoria. Sabem que es tracta d' una tasca complexa, ja que es comença des de zero, i el temps i els recursos que disposem són escassos, però esperem que amb   il·lusió  i amb l' ajuda dels veïns, ho aconseguirem,

Per a qualsevol consulta o per formalitzar les inscripcions per a la temporada 2013-2014, ens podeu trobar de dilluns a divendres entre les 17:30  i les 20:00 al Camp Municipal de Futbol, i també ens podeu contactar per correu electrònic a uecalldetenes@gmail.com

Seria molt recomanable, que qui tingui intenció de jugar la propera  temporada, formalitzi la preinscripció abans del 21 de juliol, per tal de poder anar concretant els equips i reduir l' inconvenient que representa el poc marge de  temps que tenim.

Preus  per a la temporada 2013 - 2014:

                         - soci:              20€       - jugadors:        325€
                         - benjamins:     200€     - escola:           110€

La quota dels jugadors inclou un carnet de soci.


Aquesta temporada els jugadors hauran d' adquirir  l' equipatge d' entrenament per un import de 100€.